Настани

Семинар за вмрежување и застапување за алумни на Програмата ТРАИН

Семинар за вмрежување и застапување за алумни на Програмата ТРАИН

Магдалена Лембовска учествуваше на „Семинар за вмрежување и застапување“ за алумни на програмата ТРАИН - Унапредување на дијалогот за политики.

Форум на граѓанското општество - Трст

На 11 и 12 јули се одржа Форумот на граѓанското општество во Трст, Италија, кој е поврзан со четвртиот меѓувладин Самит на земјите од Западен Балкан и ЕУ и ги собра претставниците на граѓанските организации со цел да се обезбеди платформа за нивното влијание врз т.н.Берлински процес.

Работилница: Должничко ропство на Балканот: ново истражување од европската полу-периферија

Работилница: Должничко ропство на Балканот: ново истражување од европската полу-периферија

Ослободување на регионот од неодговорните финансиски системи

Форум на граѓанските организации за итни демократски реформи

Форум на граѓанските организации за итни демократски реформи

Тимот на Аналитика учествуваше на Форумот на граѓанското општество кој се одржа на 4 и 5 јули во Скопје.