Настани

Нашиот истражувач за безбедносни прашања Филип Стојковски на Топ тема на ТВ Телма

Нашиот истражувач за безбедносни прашања Филип Стојковски на Топ тема на ТВ Телма

Нашиот истражувач за безбедносни прашања Филип Стојковски гостуваше во Топ тема на ТВ Телма на 26.11.2015.

Аналитика гордо ви го претставува Енергетскиот калкулатор за Југоисточна Европа за 2050 година!

Аналитика гордо ви го претставува Енергетскиот калкулатор за Југоисточна Европа за 2050 година!

Како дел од СЕЕ СЕП проектот изработивме енергетски калкулатор за Југоисточна Европа за 2050 година.