MediaCoverage

Sonja Risteska for Telma news regarding the work of ad ELEM (from 24 min.)

Соња Ристеска во вестите на Телма за состојбите во ЕЛЕМ (24 минута)

The media on the press release from Analytica, regarding the action of the European Parliamentarians demanding significant political and financial support for improving the energy future in the region of SEE

Европратеници бараат политичка и финансиска поддршка за подобрa енергетска иднина на регионот на Југоисточна Европа

Sonja Risteska for the media regarding the new study on transport and energy reform processes in Macedonia

ЕУ дава пари за зелена енергија и транспорт, Македонија инвестира во фосилни горива
Аналитика: Македонија каска во спроведувањето на реформите во енергетиката

Conference on access to information and data protection in Bitola

TV Tera reporting on the Conference on access to information and data protection in Bitola