Конференцијата за пристап до информации и заштита на лични податоци во Битола

 

Прилог на ТВ Орбис за Конференцијата за пристап до информации и заштита на лични податоци во Битола

Прилог на Тв Мега за Конференцијата за пристап до информации и заштита на лични податоци во Битола