The interview of our security researcher Kaltrina Selimi at the morning show at the national TV AlsatM

On this video:
starting from min 20:00 you can watch our Security Researcher Kaltrina Selimi speaking at the morning show at the national TV AlsatM speaking about the researches she does, the security challenges Skopje and Macedonia faces in general, and about the most recent one the phenomenon of violent-extremism.


Ndiqeni ne linkun me larte duke filluar nga minuta e 20te, hulumtuesen tone te sigurise Kaltrina Selimi e cila ne emisionin e mengjesit "Dite e Re" ne AlsatM foli mbi sfidat dhe rreziqet ndaj sigurise ne Shkup dhe per ato ne pergjithesi ne Maqedoni.