Нашиот истражувач за безбедносни прашања Филип Стојковски на Топ тема на ТВ Телма

Нашиот истражувач за безбедносни прашања Филип Стојковски на Топ тема на ТВ Телма

Нашиот истражувач за безбедносни прашања Филип Стојковски гостуваше во Топ тема на ТВ Телма на 26.11.2015.

Тема на дискусијата беше судирот во Сирија и актуелните геополитички движења.

https://www.youtube.com/watch?v=k3ym6W3uzm0