Аналитика ги пречека претседателите и членови на двете парламентари комисии за надвор на разузнавањето

На 5ти Април 2016, вторник, тимот на Аналитика одржа средба со претседателите и членови на Комисијата за надзор на безбедносно-разузнавачките служби (УБК и АР) како и на Комисијата за надзор врз спроведувањето на специјалната истражна мерка "следење на комуникации".

Присутни на оваа средба беа пратениците Павле Саздов, Хари Локвенец и Горан Мисовски.

На средбата имаше одлична дискусија за наредните реформски приоритети поврзани со парламентарниот надзор.

SOKOMISIJA 403b5SOKOMISIJA1 64e80