Нова Македонија: Регионална конференција за инфраструктурата во ЈИЕ
ТВ Телма: Нетранспарентни постапки - скапи инфраструктурни проекти

Телевизија 24: Организациите бараат да бидат консултирани

пред проектирањето на инфраструктурните објекти

 Balkan NGOs set to discuss public infrastructure in South East Europe in Skopje

Прилог на ТВ Тера за Конференцијата за пристап до информации и заштита на лични податоци во Битола

Повеќе...

24 7bb70

Повеќе...

 Sonja Risteska for 24 Vesti c33ef

Повеќе...

poerty 64fdd

Повеќе...

Следете не

FacebookFlickrTwitterYoutube

Најнови твитови