Тимот на Аналитика е составен од истражувачи со солидна академска позадина, одлични аналитички способности и големо меѓународно искуство. Членовите на тимот имаат големо искуство во менаџирање и спроведување на проекти.

 

Истражувачи

 

kselimi 1da1d

Калтрина Селими

Позиција: Надворешен Истражувач

Програма: Надворешна и безбедносна политика

E-пошта: kselimi[at]analyticamk.org

File-pdf-32Погледни го CV

 


astojilovska_Ана Стојиловска

Позиција: Надворешен истражувач

Програма: Енергетика и инфраструктура

E-пошта: astojilovska[at]analyticamk.org

File-pdf-32Погледни го CV

 

mlembovska

Магдалена Лембовска

Позиција: Истражувач

Програма: Надворешна и безбедносна политика

E-пошта: mlembovska[at]analyticamk.org

File-pdf-32Погледни го CV

 

ss 200 5a69b

Самет Шабани

Позиција: Истражувач

Програма: Надворешна и безбедносна политика

E-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

File-pdf-32Погледни го CV

 

tamara bojana 743d2

Бојана Мијовиќ Христовска

Позиција: Истражувач

Програма: Анализа на јавните политики и администрација

E-пошта: bmhristovska[at]analyticamk.org

File-pdf-32Погледни го CV

 

tamara2 1 f582d

Тамара Мијовиќ Спасова

Позиција: Истражувач

Програма: Анализа на јавните политики и администрација

E-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

File-pdf-32Погледни го CV

 

 

akadri fb935

Амир Кадри

Позиција: Асистент

Програма: Надворешна и безбедносна политика

E-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
File-pdf-32Погледни го CV

 

 

 

Борд на директори
Име Е-пошта Позиција
Вели Креци Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Претседател
Туркер Мифтар Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Член
Магдалена Лембовска Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Член
Бојана Мијовиќ Христовска Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Член
Тамара Мијовиќ Спасова Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Член

 

Менаџмент
Име Е-пошта Позиција
 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Следете не

FacebookFlickrTwitterYoutube

Најнови твитови