PPAA_header

Програмата изготвува анализи и извештаи кои ги зајакнуваат политичките и административните капацитети преку обезбедување на ефективни решенија на политички прашања и предизвици од областа на реформата на јавната администрација. Изградена врз основа на претходни истражувања во слични области (децентрализација и ЕУ интеграција) и поттикнати од важноста на процесот за реформа во јавната администрација за добро владеење, Аналитика спроведува истражување, ги идентификува проблемите и предлага решенија за подобар процес на креирање на политиките и јавната администрација.


(Programme supervisor: Mr. Veli Kreci)
(Research Fellow: Bojana Mijovic Hristovska Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.)
(Research Fellow: Tamara Mijovic Spasova Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.)
e-max.it: your social media marketing partner

Следете не

FacebookFlickrTwitterYoutube

Најнови твитови