Реформи во безбедносно-разузнавачките служби, од каде да се почне?

Со формирањето на новата влада и промената на власт една од најчесто спомнуваните реформи е во делот на работата на безбедносно-разузнавачки служби.

Повеќе...

Следете не

FacebookFlickrTwitterYoutube

Најнови твитови