2017 Ноември

АНАЛИЗА НА ЈАВНИОТ ДОЛГ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

ЈАВНА ИНФРАСТРУКТУРА ВО МАКЕДОНИЈА

АНАЛИЗА НА ЈАВНО ПРИВАТНО ПАРТНЕРСТВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

АНАЛИЗА НА ПРАВЕДНО ОДАНОЧУВАЊЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 2017 Јули

Истражувањето на Аналитика “Состојбата во секторите транспорт и енергетика во Република Македонија, како до забрзување на реформските процеси„ во Топ Тема на Телма ТВ

 2017 Април

МРЕЖНО МЕРЕЊЕ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, МОЖНОСТИ, ПЕРСПЕКТИВИ, ПРИМЕРИ – КАКО ДО ПОЧИСТА ЕНЕРГИЈА?

 2017 Април

Состојбата во секторите транспорт и енергетика во Република Македонија, како до забрзување на реформските процеси

 2016 Сптември

Југоисточна Европа: Патот кон ЕУ или на Патот кон никаде? Енергетски план за 2050 година: техничка анализа

Југоисточна Европа: ПАТOT КОН ЕУ ИЛИ ПАТОТ КОН НИКАДЕ? Енергетски план за 2050 година: Водич кон иднината
 2016 Април

Компаративна анализа: работни места во термоелектрани наспроти работни места во сектори со обновливи извори и енергетска ефикасност во Македонија

e-max.it: your social media marketing partner

Следете не

FacebookFlickrTwitterYoutube

Најнови твитови