Регионална работилница за буџетирање во секторот одбрана

Магдалена Лембовска зеде учество во “Регионалната работилница за анализа на буџетите на одбраната наменета за советници од парламентарната служба и истражувачи од граѓанското општество од Западниот Балкан.”

Повеќе...

Иднината на граѓанското општество по прашања поврзани за безбедност

Андреја Богдановски имаше свое излагање околу иднината на граѓанскиот сектор во безбедносните политики во Белград на 16 декември.

Повеќе...

Курс по антитероризам 07-11 декември 2015

Калтрина Селими и Андреја Богдановски учествуваа на курс по антитероризам организиран од страна на Британската амбасада во Скопје во соработка со Кралската воена академија Sandhurst.

Повеќе...

Кон зајакнат надзор на македонските разузнавачки служби

Соработка помеѓу Аналитика и DCAF

Повеќе...

Нашиот истражувач за безбедносни прашања Филип Стојковски на Топ тема на ТВ Телма

Нашиот истражувач за безбедносни прашања Филип Стојковски гостуваше во Топ тема на ТВ Телма на 26.11.2015.

Повеќе...

Аналитика гордо ви го претставува Енергетскиот калкулатор за Југоисточна Европа за 2050 година!

Како дел од СЕЕ СЕП проектот изработивме енергетски калкулатор за Југоисточна Европа за 2050 година.

Повеќе...

Следете не

FacebookFlickrTwitterYoutube

Најнови твитови